Taller: Viure amb fills la sexualitat


La sexualitat és una de les quatre necessitats bàsiques de l’ésser humà. A l’igual que la resta de necessitats, la sexualitat està present des de la nostra concepció fins a l’edat adulta, on s’estableix (o hauria d’establir-se) com a forma d’expressió o relació predominant amb els altres. Però,
· que entenem per sexualitat?
· quin paper juga dins el nostre procés de desenvolupament humà?
· que entenem per períodes sensibles a aquesta necessitat? Quins son?
· com ens relacionem des de la nostra sexualitat?

Dins el taller ens plantejarem aquestes i d’altres preguntes. També explorarem com els nostres fills es relacionen amb nosaltres des de la seva necessitat sexual i que necessiten rebre de nosaltres.

El plantejament del taller és teòric-vivencial. La teoria ens ajudarà a parlar en un mateix marc conceptual, però només des del plantejament vivencial podrem veure realment com és la nostra sexualitat i com determina (en part) els nostres models relacionals. Només des d’aquí podrem plantejar-nos com viure la sexualitat dels nostres fills i amb els nostres fills.

Adreçat a pares i mares, el taller pretén abordar el tema de la sexualitat amb els nostres fills, a partir de la nostra vivència personal amb la nostra pròpia sexualitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario