dissabte, 29 de juny del 2024

Taller. Les dones i el seu cos





En aquest taller ens plantejarem treballar aquells aspectes que en concret preocupin, qüestionin o amenacin l'estabilitat i autoestima de les dones que hi participin.

Les dones patim canvis transcendents al nostre cos al llarg de la nostra vida: menarquia i menopausa i una part de nosaltres embarassos i parts. A aquests canvis naturals, cal afegir els estereotips i pressions socials de tenir cossos "normatius", la tendència masclista a considerar les dones objectes de plaer i submissió als homes, la cosificació de les dones,.... La vivència de tots aquests canvis naturals i de tots aquests conceptes i constructes socials, serà radicalment diferent en funció dels nostres orígens, de la nostra història de vida que condiciona la nostra cognició, sensopercepció, emocions i cos.

Proposo dur a terme un treball grupal on compartir i poder elaborar vivències, preocupacions, angoixes, pors, destrucció i on poder elaborar noves formes de relacionar-nos amb el nostre cos de dona.


Si sentiu interès a rebre més informació o a participar en aquest projecte, podeu contactar amb mi a través del correu electrònic (pilarvicente@pilarvicente.cat), whatsapp o número de telèfon (+34636515005).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada